Nou llistat de seguiment d’assistència de cada sessió

A l’opció de menú Llistes > Faltes i sancions de l’alumnat > Full control assistència diari s’ha afegit un nou llistat que permet visualitzar les faltes d’assistència introduïdes per un dia concret a cada sessió per a tot l’alumnat d’un grup.

La captura de pantalla que apareix a continuació és un exemple de com es mostra aquest llistat. En cada casella apareix el nom de la matèria de cada sessió i el tipus de falta que s’ha introduït. D’altra banda, en la part inferior de la pantalla apareix una llegenda amb el significat de cada tipus de falta que es pot introduir.

En el present llistat només apareixeran aquelles faltes que prèviament s’hagin introduït des d’alguna de les opcions disponibles del menú Alumnat > Control d’assistència:

  • Control d’assistència per període
  • Control d’assistència per sessió (grup)
  • Control d’assistència per sessió (simplificat)
  • Control d’assistència per sessió del professorat