Control d’assistència per a encarregats de bus

Per tal de facilitar la tasca del control d’assistència en el servei de transport escolar s’ha habilitat una pantalla enfocada a l’ús des del mòbil. Aquesta pantalla serà accessible per les persones amb la funció d’encarregats de bus. Els requisit són els següents:

  1. Donar d’alta com a personal no docent, des de l’opció Personal / Fitxa personal no docent, dins el GestIB.
  2. Dins la pestanya de Destinació-Horari a l’apartat “Funció” seleccionar l’opció d'”Encarregat de bus“.
  3. Realitzar l’alta d’usuari a través del programa Seycon (SEU) marcant la casella corresponent a poder tenir accés al GestIB.

D’aquesta manera les persones destinades així al entrar al GestIB aniran directament a aquesta pantalla de control d’assistència de transport escolar. En aquesta pantalla el primer que veuran són els diferents busos  que passen per aquest centre, i podran entrar a qualsevol d’aquests seleccionant el dia (per defecte el dia d’avui) i el trajecte (anada o tornada). L’aspecte de la pantalla seria el següent. 

Una vegada seleccionat el dia i el trajecte desitjat, passarien a veure el llistat d’alumnes, podent indicar per a cada un si aquest està present o absent, clicant sobre el corresponent botó.

La pantalla es veu de la següent manera.