Tutela administrativa d’alumnes menors d’edat

Dins el Gestib, la relació amb un alumne/a pot ser de pare/mare o de tutor/a legal. En el cas de treballadors d’entitats d’afers socials que tutelen algun alumne i a més a més són pares/mares això els crea un problema d’accés a la informació, ja que les dades dels seus tutelats apareixen juntament amb les dels seus fills. Per això es proposa la següent forma de configurar la relació de l’alumna/e amb el seu tutor de l’entitat d’afers socials.

En cas de ser un tutor/a d’una alumna/e tutelat/ada per un servei d’afers socials, procedirem de la següent forma.

  1. Alumnat / Fitxa de l’alumne/a, seleccionarem l’alumna/e en qüestió.
  2. A la pestanya Tutors, assignarem la persona amb relació Tutor/a.
  3. Una vegada assignat el tutor/a, a la pestanya Dades personals, dins el camp “Observacions i informació a tenir en compte a l’hora de contactar amb aquest alumne“. S’afegirà una anotació per indicar que aquest alumne és un alumne tutelat per una entitat d’afers socials.
  4. Per contactar amb el tutor/a d’aquesta alumna/e, es farà mitjançant el telèfon de feina, per així separar l’ús personal del professional. Si no té telèfon professional, se sol·licitarà i es complimentarà el camp dins la pestanya Tutors.
  5. Atès que el seguiment el pot dur a terme més d’una persona, s’han d’introduir al GestIB com a tutors totes les persones que l’entitat d’afers socials designi.
Camp d’observacions on farem constar com contactar amb el tutor/a
Camp on s’ha de fer constar el telèfon de la feina del tutor que s’usarà per contactar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>