Arrossegar columnes, avaluació de rúbriques millorada i nou tipus de nota ‘fracció’

En la versió 3.16 del Gestib ja podeu moure les columnes del quadern del professor arrossegant-les a la posició que volgueu (l’heu de moure a sobre del nom de la columna que voleu que estigui abans). Així han desaparegut les fletxes per moure i ara es fa arrossegant, pitjant sobre el nom de la columna.

A més, s’ha millorat considerablement l’avaluació de les rúbriques:

  • Es pot editar un alumne i passar directament al següent o a l’anterior (previ desar la informació, la qual cosa si no ho fas l’aplicació t’avisa).
  • Es poden editar les observacions de la columna a la mateixa rúbrica, sense haver d’obrir dues pantalles modals per editar la rúbrica i les observacions.

També a petició de varis centres s’ha creat un nou tipus de nota ‘Fracció’, que consisteix en una nota consistent en una fracció (numerador / denominador). Normalment s’emprarà per comptar les vegades que un alumne ha fet una cosa de tantes vegades possible (per exemple, un alumne ha duit el material adequat en 6 de 8 sessions). Aquest nombre es pot emprar com a nota (6/8*10=7.5) per fer mitjanes.