Afegir aplicació GestIB a la pantalla d’inici de dispositius mòbils amb navegador Chrome

Si des d’un dispositiu mòbil amb sistema operatiu Android, fent servir el navegador Google Chrome, s’accedeix a l’adreça https://www3.caib.es/xestib/ es mostren les opcions de validació amb compte d’usuari i contrasenya habituals:

Una vegada introduïdes aquestes dades, es mostra en la part inferior de la pantalla un enllaç, que si es selecciona, permet afegir una icona a la pantalla d’inici del dispositiu que enllaça directament a l’aplicatiu:

Una vegada pitjat l’esmentat enllaç apareix un missatge d’avís que demana confirmació:

Es recomana optar per aquest tipus de configuració del dispositiu, en comptes de descarregar l’aplicatiu:

D’altra banda, si no es mostra l’esmentat enllaç en la part inferior de la pantalla, es pot forçar la instal·lació manualment. Per fer-ho s’ha de prémer el botó del menú del navegador que es troba en la part superior dreta del navegador:

De les opcions de configuració que es mostren en el menú que es desplega, s’ha de seleccionar l’opció corresponent a “Instal·lar l’aplicació”:

Una vegada instal·lada l’aplicació, apareixerà l’opció que permet obrir-la: