Versió 3.57.00 – 02/05/2023

Alumnat / Documents de l’alumne/a

S’han implementat millores en aquesta opció de menú a fi de facilitar la gestió de la documentació rebuda: es mostra la data de pujada i la de validesa dels documents, el text es mostrarà vermell si el document té data de validesa ja passada, el text es mostrarà groc si el document té data de validesa que caducarà els pròxims 3 mesos, s’ha afegit una casella de check per veure només els documents que tenen data de validesa i que aquesta caduca abans d’una data determinada que s’ha d’especificar en un camp creat a aquest efecte.

Llistes / Llista aules buides 

Aquesta opció de menú permet visualitzar en format de graella les aules buides del centre en una sessió i dia de la setmana concret. Abans de generar la graella es permet, opcionalment, seleccionar el dia de la setmana i el tipus d’aula.