Matrícula en línia. Canvis en les configuracions de prematrícules en línia una vegada desades

Des de l’opció de menú Alumnat / Matrícula en línia / Habilitació de prematrícules per matricular-se en línia es pot configurar una prematrícula en línia per a un conjunt d’alumnes preinscrits en un any acadèmic. És a dir, es permet habilitar un procés de matrícula per permetre a les famílies dels alumnes, o bé als alumnes majors d’edat, accedir a la web de les famílies a seleccionar les matèries de què es matricularan en un curs, segons unes condicions donades.

A més, es permet fer canvis en aquestes configuracions una vegada desades. Les passes a seguir per fer-ho són:

  • seleccionar l’ensenyament i el curs del qual ja s’han creat configuracions de prematrícules.
  • seleccionar l’alumne del qual es vol recuperar la prematrícula en línia del desplegable que es mostra en la part superior de la pantalla:
  • una vegada seleccionat l’alumne, es mostra la configuració feta:

Quan es mostra aquesta configuració, podrà modificar-se qualsevol de les dades que inclou: data d’inici i de fi del procés, les matèries seleccionades, les observacions introduïdes, els arxius adjunts, etc.

  • Després d’haver realitzat els canvis desitjats, s’ha de seleccionar l’alumne al qual es vol aplicar la nova configuració:
  • A continuació s’ha de pitjar el botó «Habilita matrícules en línia» per acabar el procés:

D’aquesta manera es permet aprofitar configuracions ja desades amb anterioritat, modificar-les i assignar-les a nous alumnes dels quals es vol habilitar el procés de matrícula en línia.