Inici

Aquesta és la pantalla inicial del GestIB de famílies. A la part esquerre tenim el menú amb les diferents opcions i a la part dreta es presentarà la informació segons l’opció seleccionada.

 

Elements de la part superior

 

  • Missatges: La icona del sobre simbolitza la secció de missatges. Apareixerà amb un nombre que indicarà el total de missatges pendents de llegir. L’avís de missatges nous, a la part central de la pantalla, apareixerà en color vermell sempre que l’usuari tengui algun missatge nou o pendent de llegir. S’accedirà als missatges pitjant sobre la icona o sobre l’enllaç. 
  • Circulars: La icona del full de paper simbolitza la secció de circulars. Apareixerà amb un nombre que indica el total de circulars noves o pendents de llegir. L’avís de circulars noves, a la part central de la pantalla, apareixerà en color vermell sempre que l’usuari tengui alguna circular nova o pendent de llegir. S’accedirà a les circulars pitjant sobre la icona o sobre l’enllaç. L’avís de circular està associat l’usuari. És independent de l’alumne del que es puguin consultar les dades en cada moment. 
  • Autoritzacions: La icona de la casella marcada simbolitza les autoritzacions. L’avís de noves autoritzacions, a la part central de la pantalla, apareixerà en color vermell sempre que l’usuari tengui alguna circular nova o pendent de llegir. S’accedirà a les autoritzacions pitjant sobre la icona corresponent o sobre l’enllaç. L’avís d’autoritzacions està associat a l’alumne que es consulta en cada moment. l’usuari. És independent de l’alumne del que es puguin consultar les dades en cada moment. 
  • Configuració: La icona de les rodes dentades permet fer alguns canvis sobre la configuració de l’usuari en relació a l’aspecte visual.