Importació de fotografies de l’alumnat

Abans d’iniciar el procés de càrrega és convenient tenir present els següents punts:

  • L’alumnat amb asterisc (*) ja té fotografia assignada.
  • Càrrega massiva acceptada per Firefox 4.0 o superior
  • Mida màxima del fitxer (bytes): 99288
  • Mida màxima del total dels fitxers (bytes): 921600
  • La velocitat de pujada de les imatges pot variar en funció de les condicions de la xarxa.

 

Aquesta opció de menú permet pujar de manera conjunta (o massiva) les fotografies de l’alumnat. D’aquesta manera, no és necessari accedir a cada una de les fitxes de l’alumnat del centre, tal i com es fa quan es carreguen de manera individual.

En la pantalla inicial que apareix, s’ha de prémer el botó «Cerca» que es troba a la part inferior dreta de la pantalla:

A continuació, apareixerà una finestra emergent de l’ordinador que permet seleccionar els diferents arxius que es desitgen carregar:

Finalment, per seleccionar-les sense haver de prémer arxiu a arxiu, es pot fer de manera més ràpida clicant el nom del primer arxiu a seleccionar, prémer la tecla «SHIFT» del teclat i, a continuació, clicar el darrer arxiu que volem pujar. D’aquesta manera quedaran seleccionats també tots els arxius que hi ha entre aquests dos:

Una vegada seleccionats els noms dels arxius, prement les caselles situades al costat de cadascun dels números d’expedient, s’ha de pitjar el botó «Abrir» per tal de que es visualitzin a la pantalla:

Finalment, s’haurà de prémer el botó «Desa» perquè comenci la càrrega.